Messenger bez Facebooku - jak ho nainstalovat a stojí vůbec za to?

Ještě nedávno byl Messenger nedílnou součástí Facebooku. V současné době mají uživatelé možnost používat aplikaci i bez toho, aniž by měli na této sociální síti svůj aktivní účet. V dnešním příspěvku se dočtete, jak si stáhnout Messenger bez Facebooku a co za užitečné funkce tato aplikace nabízí.

Jak nastavit Messenger bez Facebooku?

Messenger bez Facebooku - jak ho nainstalovat a stojí vůbec za to?

Pokud chcete aplikaci Messenger používat, musíte si ji ze všeho nejdřív stáhnout z Google Play (v případě Androidu) nebo z App Store (u iOS). Jakmile aplikaci otevřete, vyberte možnost „Vytvořit nový účet“. Aplikace vás vyzve, abyste zadali své telefonní číslo, vytvořili si heslo a jméno, pod kterým budete viditelní pro ostatní uživatele. Pokud chcete, můžete přidat fotografii nebo avatar.

Všichni z vašeho seznamu kontaktů, kteří mají nainstalovaný Messenger, se okamžitě objeví v seznamu lidí, takže je nemusíte přidávat ručně.

Co všeho Messenger bez Facebooku?

Nový Messenger nabízí spoustu možností a užitečných funkcí, kvůli kterým se vyplatí ho mít. Jeho prostřednictvím můžete se svými přáteli snadno sdílet fotografie a videa. Kromě toho můžete vést skupinové chaty, telefonní či video hovory a posílat nejrůznější smajlíky. Aktualizovaný Messenger se od předchozí verze liší pouze formou přihlášení.

Pouzdra na mobil Ověřit to

Petr Koudelka
Petr Koudelka

Milovník nových technologií, léta fascinován mobilními zařízeními. Vášnivý fanoušek gadgetů a tester GSM příslušenství. Nedávno - recenzent elektronických zařízení a redaktor. Ve volném čase se věnuje drátenictví a hraje na konzole. Na blogu etuo píše o problémech, se kterými se dennodenně setkávají uživatelé chytrých telefonů.

Zvolte jednu možnost z výše uvedených prosím.