Kde najdu hudbu ke stažení do telefonu

Telefon je celodenní parťák. Dnes mají telefony velkou paměť, skvělé hardwarové vybavení i spousty aplikací. Můžeme si z telefonu udělat herní konzoli, pracovní počítač nebo přehrávač hudby. Stačí kvalitní příslušenství a mp3 přehrávač je po ruce. Zdrojů hudby je několik, podívejte se, odkud můžete stáhnout hudbu.

Co je doma, to se počítá

Každý z nás má nějaké vlastní zásoby hudby. Z počítače hudbu do mobilu přetáhnete jednoduše. Záleží na modelu telefonu, jaké připojení ke stolnímu počítači či notebooku umožňuje. Většinou máme na výběr připojení přes datový kabel, Bluetooth nebo Wi-Fi. Využít můžeme i Cloud nebo Dropbox, kde si hudbu uložíme a pak stáhneme do mobilu. Výhody jsou zřejmé, stáhnete si to, co máte rádi, zdarma a bez čerpání dat.

Google Play

Google play

Pro telefony s operačním systémem Android je základním zdrojem aplikací, hudby, knih a her Google Play. Každý telefon s Androidem má apku Google Play automaticky v nabídce. Jednoduše si ji otevřete, vyfiltrujete si hudbu a vybíráte z obrovské nabídky. Počítejte, ale s tím, že velká část hudby je placená. Platit můžete jednoduše kartou. Hudbu stahujete přímo do mobilu. Trochu ušetříte, pokud hudbu stáhnete, když jste na Wi-Fi a nečerpáte data.

iTunes

Apple má také svůj zdroj hudby. Je to iTunes. Můžete hudbu rovnou přehrávat, stahovat nebo si s pomocí aplikace zorganizovat hudbu nahranou z počítače. V iTunes store najdete hudbu, podcasty, hry i filmy.

Spotify

spotify

Streamovací služba Spotify umožňuje on-line přehrávání hudby i stanování mp3 souborů do mobilu. K jejich přehrávání, ale potřebujete speciální aplikaci, za kterou každý měsíc platíte poplatek. Existuje i verze Spotify, která je zcela zdarma. Ale má velká omezení. Můžete poslouchat pouze on-line a datový tok je omezený. K dispozici je tedy pouze hudba v nižší kvalitě.

Další hudební zdroje

Na internetu existuje spousta dalších možností, kde se dá hudba koupit. A samozřejmě také stránky, odkud můžete hudbu stáhnout zadarmo. Typickým zdrojem je Uloz.to. Zde si ale nemůžete být jistí legálností zdroje.

Příslušenství k mobilu

sluchatky

Hudbu staženou v mobilu si nejlépe vychutnáte v klidu. Nerušený poslech zajistí kvalitní sluchátka k mobilu. Vybírat můžete mezi klasickými sluchátky s připojením kabelem nebo Bluetooth sluchátky. Obojí má své pro a proti a záleží na vašich preferencích. Pro hlasitý poslech hudby jsou ideální malé reproduktory k mobilu.

Příslušenství k mobilu

Petr Koudelka
Petr Koudelka

Milovník nových technologií, léta fascinován mobilními zařízeními. Vášnivý fanoušek gadgetů a tester GSM příslušenství. Nedávno - recenzent elektronických zařízení a redaktor. Ve volném čase se věnuje drátenictví a hraje na konzole. Na blogu etuo píše o problémech, se kterými se dennodenně setkávají uživatelé chytrých telefonů.

Zvolte jednu možnost z výše uvedených prosím.