Jak změnit klávesnici na vašem telefonu s operačním systémem Android?

Operační systém Android vám umožňuje změnit a přizpůsobit výchozí klávesnici ve vašem telefonu. Díky tomu si můžete vybrat klávesnici, která vám nejvíc vyhovuje a dokážete ji tak přizpůsobit svým potřebám. Jak změnit typ a vzhled klávesnice v operačním systému Android? Poradíme Vám!

Změna výchozí klávesnice v telefonu

Jak změnit klávesnici na vašem telefonu s operačním systémem Android?

Pokud vám z nějakého konkrétního důvodu nevyhovuje výchozí klávesnice na vašem telefonu, kterou právě používáte, můžete ji změnit výběrem: Nastavení>> Systém >> Jazyk a vstup >> Výchozí klávesnice. V této části nastavení uvidíte všechny klávesnice nainstalované v telefonu. Vyberte si tu klávesnici, kterou chcete použít.

Pokud zjistíte, že žádná z nainstalovaných klávesnic nesplňuje vaše očekávání, stáhněte si jinou z obchodu Google Play.

Přizpůsobte si klávesnici telefonu – změňte si její motivy

Výchozí klávesnice, jako jsou SwiftKey a GBoard, obsahují mnoho témat, která dokonale změní vzhled vaší klávesnice. Díky tomu si můžete například přizpůsobit barvu pozadí a klávesu přesně podle sebe.

Chcete-li změnit motiv klávesnice na telefonu s operačním systémem Android, přejděte do části Nastavení>> Systém >> Jazyk a vstup >> Výchozí klávesnice >> Vybraná klávesnice (např. SwiftKey) >> Téma. Následně si vyberte motiv, který vám nejvíc vyhovuje.

SwiftKey je jednoznačně nejoblíbenější klávesnice mezi uživateli Androidu. Jednou z jeho výhod je, že kromě změny témat umožňuje i výběr velikosti tlačítek.

Chcete-li změnit velikost klávesnice SwiftKey, přejděte do části Nastavení>> Systém >> Jazyk a vstup >> Výchozí klávesnice >> Klávesnice SwiftKey >> Psaní >> Změnit velikost. Následně upravte velikost klávesnice podle svých potřeb.

Pevně ​​věříme, že se vám díky našim tipům podařilo změnit klávesnici na telefonu na lepší a upravit její barvu a velikost. Pokud vás zajímá i to, jak změnit písmo (na svém mobilním zařízení, přejděte na jeden z našich posledních příspěvků s názvem: Jak změním písmo v telefonu?

pouzdra ověřit to!
Petr Koudelka
Petr Koudelka

Milovník nových technologií, léta fascinován mobilními zařízeními. Vášnivý fanoušek gadgetů a tester GSM příslušenství. Nedávno - recenzent elektronických zařízení a redaktor. Ve volném čase se věnuje drátenictví a hraje na konzole. Na blogu etuo píše o problémech, se kterými se dennodenně setkávají uživatelé chytrých telefonů.

Zvolte jednu možnost z výše uvedených prosím.