Jak v telefonu zapnout a vypnout nouzový režim? (Android)

Nouzový režim umožňuje opravit chyby softwaru, obnovit tovární nastavení nebo rozpoznat, zda se v telefonu nevyskytuje nějaká nebezpečná aplikace. V tomto článku si řekneme, jak v telefonu spustit nouzový režim i jak ho následně vypnout.

Jak v telefonu zapnout nouzový režim?

Na úvod je dobré vědět, že v nouzovém režimu fungují pouze původní aplikace. Zapnutí potom proběhne podle jednoho z následujících scénářů:

1. způsob

Jak v telefonu zapnout a vypnout nouzový režim?

1. Stiskněte a podržte tlačítko napájení.

2. Stiskněte a podržte tlačítko „Off“ na obrazovce telefonu, a pokud je to nezbytné, klikněte n„OK“.

3. Počkejte, až se telefon znovu zapne v nouzovém režimu.

2. způsob

povolit nouzový režim

1. Vypněte telefon.

2. Spusťte zařízení tak, že znovu stisknete a podržíte tlačítko napájení.

3. Jakmile se na obrazovce objeví logo výrobce, stiskněte současně tlačítko napájení a tlačítko pro snížení hlasitosti.*

* Tento způsob funguje u většiny zařízení. Pokud váš telefon na příkaz nereagoval, obraťte se na výrobce zařízení nebo vyzkoušejte jiné kombinace, například: tlačítko napájení + zvýšení hlasitosti; tlačítko napájení + zvýšení hlasitosti + snížení hlasitosti.

4. Počkejte, až se zařízení v nouzovém režimu zapne.

Jak vypnout nouzový režim?

Pokud chcete nouzový režim ukončit, jednoduše přístroj restartujte. Stačí, když chvíli podržíte tlačítko napájení a na obrazovce stisknete Restart.

Pouzdra na mobil Ověřit to

Petr Koudelka
Petr Koudelka

Milovník nových technologií, léta fascinován mobilními zařízeními. Vášnivý fanoušek gadgetů a tester GSM příslušenství. Nedávno - recenzent elektronických zařízení a redaktor. Ve volném čase se věnuje drátenictví a hraje na konzole. Na blogu etuo píše o problémech, se kterými se dennodenně setkávají uživatelé chytrých telefonů.

Zvolte jednu možnost z výše uvedených prosím.