Jak správně nasadit obal na mobil?

Nasazování obalů na telefon se na první pohled zdá být velmi jednoduché. Z reakcí našich zákazníků však víme, že to taková hračka zase není a že nandat kryt tak, aby na všech místech dobře seděl, samozřejmé není. Pojďme si proto společně krok za krokem říct a ukázat, jak jednoduše nasadit kryt na mobil, aby jednotlivé prvky správně odpovídaly.

Jak na to?

Ze všeho nejdřív se ujistěte, že opravdu máte správné pouzdro pro model vašeho mobilního telefonu. Například Huawei P20 a Huawei P20 Lite jsou zcela odlišné smartphony a navzdory podobnému názvu pasuje každý z nich do úplně jiného ochranného pouzdra.

krok 1. Jak správně nasadit obal na mobil

Před nasazením krytu zařízení opravdu důkladně zbavte všech částeček prachu, špíny a drobných nečistot.

krok 2. Jak správně nasadit obal na mobil

Silikonové pouzdro nasazujte na zadní stranu od té části, kde je umístěný fotoaparát a blesk. Jen tak bude možné kryt správně zaklapnout a jednotlivé výřezy budou sedět.

krok 3. Jak správně nasadit obal na mobil

Potom pomalu stiskněte obal prsty tak, aby co nejlépe k telefonu přiléhal.

krok 4. Jak správně nasadit obal na mobil

Nakonec se ujistěte, že na přední i zadní straně všechno sedí tak, jak má.

krok 5. Jak správně nasadit obal na mobil

krok 6. Jak správně nasadit obal na mobil

Stručně a jednoduše: při nasazování obalu je nejdůležitější zvolit správně model telefonu, potom trocha přesnosti a vaší pozornosti.

Pouzdra na mobil Ověřit to

Petr Koudelka
Petr Koudelka

Milovník nových technologií, léta fascinován mobilními zařízeními. Vášnivý fanoušek gadgetů a tester GSM příslušenství. Nedávno - recenzent elektronických zařízení a redaktor. Ve volném čase se věnuje drátenictví a hraje na konzole. Na blogu etuo píše o problémech, se kterými se dennodenně setkávají uživatelé chytrých telefonů.

Zvolte jednu možnost z výše uvedených prosím.