Jak resetovat iPhone bez kódu?

Zapomněli jste kód potřebný k odemknutí vašeho iPhonu nebo si jste jistí, že jste zadali kód správný, ale telefon se přesto zablokoval? Taková situace může být velmi nepříjemná, zvlášť pokud potřebujete zařízení co nejdříve odemknout, třeba abyste si naléhavě zavolali. Je vůbec v takovém případě možné iPhone bez kódu otevřít? Opakované zadávání nesprávného kódu pro odemknutí obrazovky vede k dočasnému uzamčení přístroje. Uzamčení způsobí, že se nemůžete dostat k žádné z funkcí zařízení a to až do té doby, než zadáte správné heslo. Přitom všechno, co musíte udělat, je resetovat iPhone bez kódu.

Uložte si data v paměti iPhonu

1. Jak resetovat iPhone bez kódu?

Resetování přístroje iPhone bez kódu bohužel povede ke ztrátě veškerých dat uložených přímo v paměti telefonu. To poskytuje majiteli záruku zabezpečení obsahu v případě, že byl iPhone zcizen. Pokud však před tím provedete zálohování, bez obav budete moci svá data obnovit.

Jak resetovat iPhone krok za krokem

2. Jak resetovat iPhone bez kódu?

Pokud chcete obnovit svůj iPhone bez odblokovacího kódu, musíte mít k dispozici počítač. Použít můžete buď vlastní zařízení nebo zajít do některého z autorizovaných obchodů či servisů značky Apple. Další kroky budou následující:

1. Připojte vypnutý iPhone k počítači pomocí USB kabelu.

2. Podržte jedno z tlačítek hlasitosti na boku telefonu. Na většině zařízení k tomu poslouží tlačítko ke snížení hlasitosti.

3. Na obrazovce iPhonu se zobrazí nouzový režim, který zůstane aktivní dalších 15 minut. Během tohoto času najděte telefon v počítači a otevřete ho pomocí aplikace iTunes nebo Finder.

4. Z vybrané aplikace nakonfigurujte iPhone jako nové zařízení s iOS.

Pouzdra na mobil ověřit to!

Petr Koudelka
Petr Koudelka

Milovník nových technologií, léta fascinován mobilními zařízeními. Vášnivý fanoušek gadgetů a tester GSM příslušenství. Nedávno - recenzent elektronických zařízení a redaktor. Ve volném čase se věnuje drátenictví a hraje na konzole. Na blogu etuo píše o problémech, se kterými se dennodenně setkávají uživatelé chytrých telefonů.

Zvolte jednu možnost z výše uvedených prosím.