Jak připojím Bluetooth selfie tyč k telefonu?

Selfie tyče jsou velmi praktickým příslušenstvím, neboť umožňují pohodlně fotit v širším úhlu a bez nutnosti použití samospouště. Bezdrátové monopody s připojením na Bluetooth jsou stále populárnější a poskytují maximální pohodlí při focení selfie a to bez dalších kabelů. Zapojení příslušenství je jednoduché, ale pro ty, kteří to dělají poprvé, jsme připravili krátký návod.

Připojení monopodu Bluetooth k telefonu

Jak připojím Bluetooth selfie tyč k telefonu?

Chcete-li připojit selfie tyč k telefonu přes Bluetooth, měli byste provést následující:

1. Zapněte dálkový ovladač tlačítkem na boku krytu - „On“.

2. Zkontrolujte, zda modrá LED dioda Bluetooth na dálkovém ovladači bliká.

3. Aktivujte funkci Bluetooth na telefonu.

4. Systém Android automaticky začne vyhledávat zařízení v dosahu. Telefon by měl dálkové ovládání rozpoznat jako „Bluetooth klávesnici“. Když k tomu dojde, zapněte rozpoznanou „klávesnici Bluetooth“ na obrazovce telefonu.

5. Po zapnutí režimu fotoaparátu v telefonu by mělo dálkové ovládání fungovat automaticky. Menší tlačítko na dálkovém ovladači bude fungovat jako spoušť a větší se postará o funkci zoom.

Potíže s připojením monopodu k telefonu

Někdy se stane, že telefon správně nerozpozná monopod. V tomto případě je třeba zadat nastavení manuálně. V souladu s výše uvedenými pokyny, bod 1 - 4, připojte tyč k telefonu, následně spusťte aplikaci fotoaparátu a přepněte ji na přední čočku. Ve funkci, která určuje hlasitost, klepněte na tlačítko "snímek".

Telefony se změněným výrobním softwarem mohou pro správné fungování dálkového ovladače vyžadovat nainstalovanou aplikaci Camera 360. Program si můžete bezplatně stáhnout z obchodu Google Play.

Pouzdra na mobil
Petr Koudelka
Petr Koudelka

Milovník nových technologií, léta fascinován mobilními zařízeními. Vášnivý fanoušek gadgetů a tester GSM příslušenství. Nedávno - recenzent elektronických zařízení a redaktor. Ve volném čase se věnuje drátenictví a hraje na konzole. Na blogu etuo píše o problémech, se kterými se dennodenně setkávají uživatelé chytrých telefonů.

Zvolte jednu možnost z výše uvedených prosím.