Co dělat, když Facebook ve vašem telefonu nefunguje?

Facebook je pro mnoho uživatelů chytrých telefonů jednou z nejdůležitějších aplikací. Co si počít, když aplikace přestane pracovat správně a vy zůstanete odkázaní pouze na své offline přátele? Poradíme vám!

Aplikaci aktualizujte

Co dělat, když Facebook ve vašem telefonu nefunguje?

Zkontrolujte, zda máte ve svém telefonu poslední aktualizaci aplikace Facebook. Starší verze aplikace nemusí fungovat bezproblémově, kdežto aktualizace chyby v aplikacích dokáží často opravit.

Facebook můžete aktualizovat v aplikaci Google Play (Obchod Play >> Moje hry a aplikace >> Aktualizovat). Nejnovější verzi aplikace Facebook si také můžete stáhnout ze stránek facebook.com/android_upgrade. Pokud nemáte pro aktualizaci aplikace dostatek místa, doporučujeme vymazat v Nastavení telefonu nevyužitou paměť.

Pokud se chcete ujistit, že máte nejnovější verzi Facebooku, povolte Google Play automatické aktualizace aplikací (Obchod Play >> Automatické aktualizace aplikací).

Aplikaci smažte a znovu nainstalujte

Pokud žádný z našich předchozích tipů nepřinesl kýžený účinek, odinstalujte Facebook, restartujte telefon a znovu si aplikaci stáhněte z Obchodu Play.

Zkontrolujte oznámení

Facebook ve vašem telefonu nefunguje - Co dělat?

Pokud je problém i s oznámeními, aktivujte je v Nastavení (Nastavení >> Oznámení >> Facebook >> Povolit oznámení). V dalším kroku zkontrolujte, zda jsou správně nastavená i na Facebooku. To provedete tak, že otevřete aplikaci Facebook a kliknete na ikonu tří vodorovných pomlček v pravém horním rohu obrazovky. Přejděte do sekce: Nastavení >> Oznámení >> Nastavení oznámení a sami si zvolte, jak chcete oznámení dostávat.

Doufáme, že vám tyto tipy pomohly potíže s aplikací Facebook vyřešit. Pokud se tak nestalo, nezbývá než kontaktovat technické oddělení Facebooku: facebook.com/help

Pouzdra na mobil Ověřit to

Petr Koudelka
Petr Koudelka

Milovník nových technologií, léta fascinován mobilními zařízeními. Vášnivý fanoušek gadgetů a tester GSM příslušenství. Nedávno - recenzent elektronických zařízení a redaktor. Ve volném čase se věnuje drátenictví a hraje na konzole. Na blogu etuo píše o problémech, se kterými se dennodenně setkávají uživatelé chytrých telefonů.

Zvolte jednu možnost z výše uvedených prosím.